Politica de Retur & Reclamatii

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara sa fie nevoie de vreo explicatie, de la primirea coletului. In situatia mentionata mai sus, clientul are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs.

Pentru a rambursa pretul produsului, completati Formularul de Retur

Imediat după trimiterea formularului, impacheteaza produsul in ambalajul original, alaturi cu factura si trimite-l la adresa de mai jos.

Înainte de a trimite produsul RETUR, verificați: confirmarea comenzii sau factura pe care ați primit-o pe e-mail sau in colet din partea noastră, dacă ați cumpărat produsul din magazinul nostru online, iar pe factura se regaseste FRESH DEALS MEDIA SRL. În cazul în care trimiteți un produs, pe care nu l-ați achiziționat din magazinul nostru online, nu răspundem pentru eroarea dvs. și nu vă vom returna coletul.

Aveți la dispoziție 14 zile de la depunerea cererii pentru a returna produsul la una dintre adresele noastre (in functie daca este produsul defect sau nu)

Costul de expediere este plătit de către expeditor, nu acceptăm expedieri trimise cu plată ramburs.

Imediat ce departamentul de reclamații primește returul dvs, un nou produs va fi trimis în schimb sau prețul de achiziție va fi rambursat în termen de 8 zile lucrătoare.

Conditii generale pentru returul produselor vandute de fresh-deals.net

 • Nu se accepta produsele ambalate necorespunzator care au suferit daune in urma returnarii.
 • Dreptul de returnare se poate exercita doar daca produsul inapoiat este perfect nou (asa cum a fost vandut), in cutia originala si cu toate accesoriile vandute, si nu in cazul in care prezinta urme de folosire ori a fost folosit contrar instructiunilor de folosire.
 • Returnarea produselor se face prin curier.
 • Consumatorul trebuie sa se asigure ca produsul returnat este protejat in timpul transportului, in cutia in care a fost primit si cu materialele care i-au asigurat protectia pe timpul transportului catre acesta.
 • Odata cu produsul se vor returna toate documentele insotitoare asa cum au fost trimise de catre fresh-deals.net
 • Este necesara furnizarea dovezii ca produsele au fost trimise catre fresh-deals.net, pentru a efectua rambursarea contravalorii, valabil doar in cazul in care firma de curierat pierde temporar sau definitiv coletul returnat catre noi.
 • In cazul in care produsele returnate prezinta semne de uzura sau deteriorare, ne asumam dreptul de a nu inapoia in intregime contravaloarea acestora.
 • Produsele achizitionate sub forma de set, vor fi returnate impreuna.
 • Pentru produsele care au beneficiat de un discount, clientul va primi inapoi suma pe care a achitat-o beneficiind de reducere, nu suma ce reprezinta pretul real al produsului.


Daca ati ales sa renuntati la un produs, va vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, mai putin costurile suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare/returnare in afara de tipul de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua restituirea valorii produsului/produselor doar prin cont bancar, transmis de client prin formularul de mai sus. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.
Predati produsul/produsele, direct noua si nu catre terte persoane, prin firma de curierat pe care v-ati ales-o, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

 • Rambursarea contravalorii produselor se va face in termen de 8 zile lucratoare, din momentul in care am receptionat coletul de la client.
 • Taxa de transport perceputa de firma de curierat aleasa de client pentru returul coletului este suportata de catre client.
 • Noi vom rambursa toata valoarea comenzii initiale.
 • In cazul in care ati efectuat plata prin card bancar, nu mai este nevoie de contul IBAN.

In situatia in care intampinati probleme la un produs achizitionat de la fresh-deals.net, va rugam sa ne contactati prin intermediul adresei de email: contact@fresh-deals.net

Deasemenea, pentru orice informatii legate de returnarea produselor va stam la dispozitie la aceeasi adresa de email: contact@fresh-deals.net


RECLAMAȚIE PRIVIND GARANȚIA

În cazul în care produsul dvs. nu funcționează corect, puteți solicita garanția. Toate dispozitivele electronice din oferta noastră, au 12 de luni de garanție.

Garanția nu se aplică în cazul:

 • loviri;
 • uzură datorită utilizării;
 • erori rezultate din folosirea necorespunzătoare și neglijentă a articolului.

Produsul trebuie returnat în ambalajul original și nedeteriorat, cu toate echipamentele atașate. În caz contrar, cererea va fi respinsă sau respinsă parțial.
În cazul unei reclamații, vă rugăm să ne contactati telefonic pentru a demara procesul de retur.
În cazul schimbării produsului, contactati-ne telefonic
Costul de expediere este suportat de către client. Expedițiile cu răscumpărare nu sunt acceptate.
În cazul în care nu primim anularea în scris a comenzii în termen de 14 zile calendaristice de la primirea expedierii, rambursarea sau înlocuirea nu se poate realiza.

În termen de 14 zile de la primirea declarației si a datelor dvs., produsul va fi înlocuit sau banii vor fi returnați. Returnarea banilor se va face automat in contul bancar pe care dvs. l-ați completat în formularul de returnare.